Lactatiekundige zorg voor moeder en kind

Als je in verwachting bent, lijkt er een soort universeel idee te heersen dat je vast borstvoeding gaat geven. Misschien denk je hier zelf anders over, weet je het eigenlijk nog niet zo zeker, of twijfel je of je dit wel kunt. 
Door eerlijke informatie in te winnen, kun je hierin je eigen keuzes maken. In vertrouwen en met overtuiging.

Voor wie bevallen is, kan borstvoeding geven in bepaalde situatie’s een extra uitdaging zijn. Bijvoorbeeld als je kindje te klein of te vroeg is geboren. Of als je een zware bevalling hebt gehad, waardoor jijzelf meer tijd nodig hebt om te herstellen. 
Misschien lukt het aanleggen nog niet zo goed, en ervaar je pijn. Of groeit je kindje nog niet zo lekker als dat je zou willen.
Natuurlijk zal je kraamverzorgster alles doen wat zij kan om jou te ondersteunen, maar soms is er meer specialistische hulp op het gebied van borstvoeding nodig.

Voed je je kindje al wat langer? Dan kun je je afvragen hoe je borstvoeding en vaste voeding kunt gaan combineren. Of voel je je misschien onzeker omdat je kindje minder hard groeit. Ook dan kunnen nog wel eens klachten als kloven en pijn voorkomen. 

Lactatiekunde is echt een vak apart. Door een wereldwijd erkende opleiding met internationaal diploma (IBCLC), kun je ervan verzekerd zijn dat ik goed opgeleid ben, met de nodige ervaring. 
Ik sluit aan bij jouw behoefte en wensen. In alle rust, met de tijd die wij nodig hebben. Aan je kraambed, in je eigen vertrouwde omgeving.
Zo komen we tot een plan waar jullie je goed bij kunnen voelen.

Zwanger

Ben je nu zwanger en heb je al wat vragen over borstvoeding?

Bevallen

Ben je al bevallen en heb je vragen over borstvoeding?

Verhuur

Heb je een borstkolf nodig of andere hulpmiddelen?