Voorlichting tijdens je zwangerschap

Een goede voorbereiding is écht het halve werk!

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ouders die zich voorbereiden, bijvoorbeeld d.m.v. een informatie avond over borstvoeding, vaker en langer borstvoeding geven. Als je borstvoeding wil gaan geven mag je erop vertrouwen dat je lichaam weet wat het moet gaan doen, na de bevalling. Wel is het handig om je voor te bereiden op wat komen gaat, wat je mogelijk kunt verwachten en waar je terecht kunt met je vragen.

In groepsverband

Via de website van Mens&Kinders kun je je aanmelden voor een informatie avond over borstvoeding. Deze duurt 1,5-2 uur en vind momenteel online plaats i.v.m. de aangescherpte maatregelen rond Corona. Ik raad aan om deze avond samen met je partner, of een ander lief persoon, bij te wonen. 
Je kunt alle vragen stellen en zal heel veel leren over borstvoeding geven.

In een persoonlijk gesprek bij je thuis

Naast een informatie avond in groepsverband kan het ook heel prettig zijn om meer persoonlijk contact met mij te hebben. Bijvoorbeeld als je een eerdere borstvoedingservaring hebt, waar je met gemengde gevoelens op terug kijkt. Misschien wil je het kindje wat je nu draagt graag borstvoeding gaan geven, maar vind je dit spannend vanwege uiteenlopende redenen. 
In een persoonlijk gesprek kunnen we kennis maken en je vorige ervaring doorlopen. Je mag al je vragen stellen en met respect voor jouw wensen en grenzen kunnen we een plan maken. 

Ontvang twee bezoeken van mij voor een ‘Zorgeloze’ ervaring

Het is mogelijk om het bij deze keer te laten, maar vaker vinden moeders het heel prettig om juist ná de bevalling mij ook nog een keer te zien. Ik kom bij jullie thuis op een moment wanneer jij hier behoefte aan hebt. Ik verwerk mijn advies en tips in een digitaal verslag, zodat je het makkelijk kunt nalezen. In de tijd daarna mag je je korte vragen gemakkelijk via Whatsapp stellen.
Wil je dus verzekerd van de beste zorg zijn? Kies dan voor het ‘zorgeloos’ pakket. 

Neem gerust contact op om andere mogelijkheden door te spreken.

"Laura is vakbekwaam, weet waar ze het over heeft en dringt zich niet op."
Moniek
Mama van Lucas
Laura geeft op een prettige manier passende adviezen en praktische tips. Erg fijn!
Google review
Een erg fijn gesprek gehad met tips waarmee wij gelijk aan de slag konden en zo nog meer hebben kunnen genieten van deze bijzondere periode!
Google review