Moeders vertellen…

Bij binnenkomst had ik meteen een goed gevoel bij je. Je kwam op mij over als een deskundig, vriendelijk mens met veel empathie. Dit gaf mij een prettig gevoel! Ik heb je destijds uitgenodigd omdat ik twijfelde over mijn melkproductie en omdat mijn dochter in drie weken tijd iets was afgevallen. Hierin heb jij met mij meegekeken en veel advies en tips gegeven. Hierdoor ging het snel beter met haar en ook met mij. Toen je wegging had ik weer vertrouwen in mijzelf met het (bij)voeden van mijn dochter. En had ik het gevoel dat ze snel weer zou gaan groeien, dit is ook gebeurd! Dank voor je hulp en advies.
Tessa
Moeder van Nolah
Ik heb mij door Laura echt gezien gevoeld op het moment dat ik de borstvoeding eigenlijk wilde opgeven. Laura nam de tijd, had echt aandacht voor mijn specifieke vragen rondom de borstvoeding en was bereikbaar voor extra vragen rondom ons consult. Een warm en fijn mens! Door haar tips en adviezen was ik met een week van mijn problemen af (En ik ga nog lekker een tijdje door nu de borstvoeding weer fijn loopt!).
Lineke
Moeder van een lief meisje
Ik twijfelde of ik lactatiekundig advies nodig had, maar had toch verschillende vragen. Ik ben achteraf ontzettend blij dat ik Laura heb gebeld. Zij heeft ons enorm geholpen met een uitgebreid advies op maat! De tips hebben ons goed op weg geholpen om de borstvoeding prettiger te maken voor zowel mij als ons dochtertje Rachel. Laura nam goed de tijd, was rustig en heel vriendelijk. Ik voelde me op mijn gemak met mijn vragen en problemen. Ze heeft zeer deskundig advies gegeven en heeft ruim ervaring en kon daardoor veel nuttige tips geven. Ook het contact een aantal dagen later was erg prettig, om nog even alles door te praten en de laatste vragen te stellen. Als we nog eens een lactatiekundige zoeken, bel ik zeker Laura weer!
Annemarie
Moeder van Rachel
Borstvoeding geven... ik wist niet wat ik kon verwachten maar wilde graag goed voorbereid zijn om de kans van slagen te vergroten. Het voorgesprek met Laura vond ik zeer positief. Laura is vakbekwaam, weet waar ze het over heeft en dringt zich niet op, maar sluit aan op de behoefte die ik had. Doordat ik goed voorbereid was wist ik waar ik op moest letten...alle scenario’s waren namelijk al doorgesproken. Hierdoor wist ik ook na een spoedkeizersnede waar ik op moest letten. Het huisbezoek na de bevalling vond ik prettig... Laura heeft mij, mijn vriend en Lucas echt goed op weg geholpen! Ik kan Laura als lactatiekundige iedere nieuwe moeder en vader aanbevelen.
Moniek
Moeder van Lucas
Nadat de borstvoeding in de kraamweek nog niet op gang was gekomen heb ik Laura ingeschakeld om ons verder op weg te helpen. Laura is een hele lieve en geduldige vrouw en nam alle tijd om te kijken hoe Jur en ik het deden betreffende borstvoeding. Het bleef helaas in de week er na een enorme strijd waar ik zelf bijna aan onderdoor ging, maar gelukkig mocht ik Laura altijd even appen of bellen voor advies of om mijn hart te luchten. Ook toen ik het besluit nam om te stoppen met actief borstvoeding geven stond Laura achter mijn plan. Ze heeft zoveel meer tijd in ons gestoken dan alleen dat ene consult en ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar hulp en steun! Jur is weer een tevreden mannetje en ik ben een hele blije moeder die nu zoveel meer tijd heeft om te genieten en liefde te geven aan dit heerlijke kereltje! Dankjewel Laura!
Eva
Moeder van Jur
Thank you for the consultation, my feeling is this really helped! I think my son is growing better then before. Thanks for all the information, I really appreciated it. If someone needs consultation about breastfeeding, I can highly recommend you!
Memori
Moeder van Rai
Omdat borstvoeding geven bij mij ontzettend veel pijn deed, hebben we Laura als Lactatiekundige ingeschakeld. Zij kwam bij ons thuis om mee te kijken. Daarnaast hebben we ook een aantal keer telefonisch contact gehad. Haar tips en adviezen hebben ervoor gezorgd dat ik nu met heel veel plezier en zónder pijn borstvoeding geef. Zij gaf mij het zelfvertrouwen om door te gaan en niet op te geven. Ze is een prettig en toegankelijk persoon en ik zou iedereen met borstvoedingsproblemen aanraden om Laura in te schakelen.
Dorien
Moeder van Vera