Moeders vertellen

Bij binnenkomst had ik meteen een goed gevoel bij je. Je kwam op mij over als een deskundig, vriendelijk mens met veel empathie. Dit gaf mij een prettig gevoel! Ik heb je destijds uitgenodigd omdat ik twijfelde over mijn melkproductie en omdat mijn dochter in drie weken tijd iets was afgevallen. Hierin heb jij met mij meegekeken en veel advies en tips gegeven. Hierdoor ging het snel beter met haar en ook met mij. Toen je wegging had ik weer vertrouwen in mijzelf met het (bij)voeden van mijn dochter. En had ik het gevoel dat ze snel weer zou gaan groeien, dit is ook gebeurd! Dank voor je hulp en advies.
Tessa
Moeder van Nolah
Ik heb mij door Laura echt gezien gevoeld op het moment dat ik de borstvoeding eigenlijk wilde opgeven. Laura nam de tijd, had echt aandacht voor mijn specifieke vragen rondom de borstvoeding en was bereikbaar voor extra vragen rondom ons consult. Een warm en fijn mens! Door haar tips en adviezen was ik met een week van mijn problemen af (En ik ga nog lekker een tijdje door nu de borstvoeding weer fijn loopt!).
Lineke
Moeder van een lief meisje
Ik twijfelde of ik lactatiekundig advies nodig had, maar had toch verschillende vragen. Ik ben achteraf ontzettend blij dat ik Laura heb gebeld. Zij heeft ons enorm geholpen met een uitgebreid advies op maat! De tips hebben ons goed op weg geholpen om de borstvoeding prettiger te maken voor zowel mij als ons dochtertje Rachel. Laura nam goed de tijd, was rustig en heel vriendelijk. Ik voelde me op mijn gemak met mijn vragen en problemen. Ze heeft zeer deskundig advies gegeven en heeft ruim ervaring en kon daardoor veel nuttige tips geven. Ook het contact een aantal dagen later was erg prettig, om nog even alles door te praten en de laatste vragen te stellen. Als we nog eens een lactatiekundige zoeken, bel ik zeker Laura weer!
Annemarie
Moeder van Rachel
Borstvoeding geven... ik wist niet wat ik kon verwachten maar wilde graag goed voorbereid zijn om de kans van slagen te vergroten. Het voorgesprek met Laura vond ik zeer positief. Laura is vakbekwaam, weet waar ze het over heeft en dringt zich niet op, maar sluit aan op de behoefte die ik had. Doordat ik goed voorbereid was wist ik waar ik op moest letten...alle scenario’s waren namelijk al doorgesproken. Hierdoor wist ik ook na een spoedkeizersnede waar ik op moest letten. Het huisbezoek na de bevalling vond ik prettig... Laura heeft mij, mijn vriend en Lucas echt goed op weg geholpen! Ik kan Laura als lactatiekundige iedere nieuwe moeder en vader aanbevelen.
Moniek
Moeder van Lucas
Nadat de borstvoeding in de kraamweek nog niet op gang was gekomen heb ik Laura ingeschakeld om ons verder op weg te helpen. Laura is een hele lieve en geduldige vrouw en nam alle tijd om te kijken hoe Jur en ik het deden betreffende borstvoeding. Het bleef helaas in de week er na een enorme strijd waar ik zelf bijna aan onderdoor ging, maar gelukkig mocht ik Laura altijd even appen of bellen voor advies of om mijn hart te luchten. Ook toen ik het besluit nam om te stoppen met actief borstvoeding geven stond Laura achter mijn plan. Ze heeft zoveel meer tijd in ons gestoken dan alleen dat ene consult en ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar hulp en steun! Jur is weer een tevreden mannetje en ik ben een hele blije moeder die nu zoveel meer tijd heeft om te genieten en liefde te geven aan dit heerlijke kereltje! Dankjewel Laura!
Eva
Moeder van Jur
Thank you for the consultation, my feeling is this really helped! I think my son is growing better then before. Thanks for all the information, I really appreciated it. If someone needs consultation about breastfeeding, I can highly recommend you!
Memori
Moeder van Rai
Omdat borstvoeding geven bij mij ontzettend veel pijn deed, hebben we Laura als Lactatiekundige ingeschakeld. Zij kwam bij ons thuis om mee te kijken. Daarnaast hebben we ook een aantal keer telefonisch contact gehad. Haar tips en adviezen hebben ervoor gezorgd dat ik nu met heel veel plezier en zónder pijn borstvoeding geef. Zij gaf mij het zelfvertrouwen om door te gaan en niet op te geven. Ze is een prettig en toegankelijk persoon en ik zou iedereen met borstvoedingsproblemen aanraden om Laura in te schakelen.
Dorien
Moeder van Vera
Laura is een Lactatiekundige die een warm contact heeft. Ze neemt je als ouder serieus in de problemen waar je tegenaan loopt. Ze kijkt met je mee tijdens de voeding en onderzoekt de baby. Daarna vertelt ze welke tips bij het probleem passen en legt ze deze goed uit. Dit doet ze op een positieve manier. Al en met al was het fijn om samen na te kunnen denken.
Ilone
Moeder van Leyla
Borstvoeding geven ging bij mij niet zonder problemen. Het deed veel pijn. Toen ik de wanhoop nabij was, belde ik Laura en ze kwam direct bij ons aan huis. Ze nam uitgebreid de tijd om naar ons te luisteren. Ze heeft mij ontzettend fijn geholpen en gaf mij het vertrouwen dat pijnloos voeden zou gaan lukken. Samen met ons maakte ze een plan om dit te bereiken en in de tussentijd hadden we geregeld contact, wat erg fijn was. Dankzij Laura’s goede adviezen was binnen een week mijn doel om pijnloos borstvoeding te kunnen geven bereikt! Laura is een erg betrokken en warm persoon en ik zou iedereen die problemen heeft met borstvoeding geven aanraden contact met haar op te nemen.
Margot
Moeder van Ella
In de eerste weken van prachtig nieuw leven en ouderschap wil je het beste voor je kind. Het is soms zoeken hoe dit op het gebied van borstvoeding zo goed mogelijk te realiseren. Het is dan fijn om iemand te treffen die naar je luistert en op respectvolle en realistische wijze kennis toevoegt, waardoor je zelf goed verder kan. Het was fijn dat Laura snel beschikbaar was en ze is toegankelijk in het contact.
Esther
Moeder van Bram
Een erg fijn gesprek gehad met tips waarmee wij gelijk aan de slag konden en zo nog meer hebben kunnen genieten van deze bijzondere periode!
Dinette
Google review
Laura geeft op een prettige manier passende adviezen en praktische tips. Erg fijn!
Google review
Fijne betrokken begeleiding. Laura is 1 keer bij ons geweest en we hebben daarna nog regelmatig app en telefonisch contact gehad wat erg prettig en verhelderend was. Ze heeft ons erg goed geholpen.
Google review
We zijn heel goed geholpen en hebben echt wat gehad aan haar hulp en adviezen. We raden haar zeker aan. Bedankt voor alles Laura!
Marijke
Google review
Direct contact en hulp. Gebeld en kwam diezelfde ochtend nog langs. Probleem direct verholpen! Zeer vriendelijk en georganiseerd.
Pleun
Google review