Over Laura

Van vrouw naar moeder

Als vrouw weet ik maar al te goed hoe het is om de transformatie naar moeder te maken. Wat een reis! Een heel scala aan emoties komt voorbij:  blijdschap, trots en onzekerheid, verdriet en pijn. Mijn eigen borstvoedingservaringen gingen ook niet zonder slag of stoot! Dat was echt hard werken. Ondertussen weet ik ook, dat met de juiste professionele hulp, het borstvoeden een prachtige ervaring kan zijn of worden. Een ervaring die bij júllie past, welke weg je daarin ook neemt, om je eigen doel hierin te bereiken.

Verpleegkundige en lactatiekundige

Als verpleegkundige heb ik een brede kennis van het menselijk lichaam. Ik heb 13 jaar als verpleegkundige in een groot ziekenhuis gewerkt, maar gaandeweg ervoer ik steeds minder tijd voor ‘echt’ contact tussen de patiënt en mij. 

Toen ikzelf moeder werd en borstvoeding ging geven, vond ik dit zo’n uniek proces, dat ik hier meer over wilde leren. Na een intensieve studie leerde ik alles over borstvoeding en werd ik lactatiekundige. Nu heb ik het mooiste beroep in de wereld! Ik mag ouders, moeders en baby’s op weg helpen in hun eigen borstvoedingsavontuur. Ik geniet ervan als ik moeders kan helpen hun eigen borstvoedingsdoel te bereiken óf ze kan ondersteunen bij het goed afsluiten van deze periode.