Verhuur borstkolven en hulpmiddelen

Waar vind je deskundig advies?

Ik ben werk samen met Mens en Kinders, in Zwolle. Hier zijn producten te koop, of te huur, die helpend kunnen zijn bij het geven van borstvoeding.

Kolf huren in Zwolle

Zo verhuren zij de professionele, dubbelzijdige, elektrische borstkolf van Medela. Deze kolf huur je als bijvoorbeeld je melkproductie extra op gang moet helpen.
Dit kan zijn doordat je kindje niet, of niet effectief genoeg, aan de borst kan drinken.

Kolf testen en/of kopen

Maar ook als je weer aan het werk gaat kun je een kolf nodig hebben. Bij Mens en Kinders is een ruime keus aan diverse merken borstkolven en kunnen de winkelmedewerkers, of borstvoedingscoaches, je hier alles over uitleggen. Er is zelfs mogelijkheid tot een kolfadvies-gesprek, waarin je kolven kunt uitproberen!

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt over het huren of kopen van een borstkolf. Ik help je op weg.

Het voormalig Borstvoedingscentrum Zwolle maakt onderdeel uit van Mens & Kinders in Zwolle.

Tepelhoedjes, hulpsets, kolven

Als je het advies van je kraamzorg of verloskundige krijgt om te gaan voeden met een tepelhoed of dat je kindje bijvoeding nodig heeft omdat het niet goed groeit, is het belangrijk om direct contact met mij op te nemen. We bekijken waarom deze interventies nodig lijken te zijn, of ze passend zijn en ik help je weer verder op weg in jouw borstvoedingsreis. Hierbij werk ik nauw samen met je kraamverzorgster en verloskundige.
Het ‘Verzorgd’ pakket is hier zeer geschikt voor.