Verhuur borstkolven en hulpmiddelen

Waar vind je deskundig advies?

Ik ben werkzaam in Het borstvoedingscentrum Zwolle. Hier weten wij alles van producten die helpend kunnen zijn bij het geven van borstvoeding.

Wij verhuren de professionele, dubbelzijdige, elektrische borstkolf van Medela. Deze kolf verhuren wij voor als je bijvoorbeeld je melkproductie extra op gang moet helpen. Dit kan zijn doordat je kindje niet, of niet effectief genoeg, aan de borst kan drinken. Maar ook als je weer aan het werk gaat kun je een kolf nodig hebben. Wij hebben ruime keus in diverse merken borstkolven en willen je hier alles over uitleggen. Er is zelfs mogelijkheid tot een kolfadvies-gesprek, waarin je kolven kunt uitproberen!

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt over het huren of kopen van een borstkolf. Ik help je op weg.

Het Borstvoedingscentrum Zwolle maakt onderdeel uit van Mens & Kinders in Zwolle.

Tepelhoedjes, hulpsets, kolven

Als je het advies van je kraamzorg of verloskundige krijgt om te gaan voeden met een tepelhoed of dat je kindje bijvoeding nodig heeft omdat het niet goed groeit, is het belangrijk om direct contact met mij op te nemen. We bekijken waarom deze maatregelen nodig lijken te zijn, of ze passend zijn en ik help je weer verder op weg in jouw borstvoedingsreis. Hierbij werk ik nauw samen met je kraamverzorgster en verloskundige.
Kies bijvoorbeeld mijn ‘Basis’ consult of  het ‘Verzorgd’ pakket.